Tempranillo Dizzy Talk

Siis eiliset agility treenit.... kröhm...
Jotain todella järkyttävää.

Koira oli osittain väsynyt viikonlopun jälkeen, mutta energiaa tuntui olevan touhuun. Oli siis ensimmäiset sisä treenit meillä, mukavan kokoinen paikka, paljon tilaa 2 eri radalle.
Ensin jätettiin koirat odottelemaan sillä aikaa kun koottiin radat, sitten käytiin ne läpi ja vedettiin vielä loppu lämmittelyt siihen.
Pidempi rata tosiaan oli pitkä, ei olla ennen edes niin vaikeeta tehty. Heti ekana me ryssittiin. Puomi. Meidän rakas ystävämme jolle Zorro ulkotreeneissä aina karkasi ja oli sillain "Jee jee jee!". Mutta tämä puomi oli matto päällysteinen, jolla ei tuo ollut aikaisemmin ollutkaan. Noh, se juoksi muutaman metri,n kääntyi, tuli alas. Yritettiin uudestaan -> sama juttu. Hihnassa -> ja taas. Ei suostunut ollenkaan menemään sille, ei mennyt edes normaalille puomille.... Noh, sitä pitää sitten taas harjoitella.

Noh sitten loppu rata meni ihan jees, vaikka ei kunnolla hidastanut A:n kontakteille, koski kuitenkin, keinunkin se ryssi aika pahasti, ei hidastanut kunnolla ja rysähti aikalailla sieltä, otettiin se uudestaan ja meni paljon paremmin. Muuten rata meni kiitettävästi, toivon mukaan tuo ei nyt ala sitä puomia pelkäämään ja saadaan kontaktit kuntoon,

Sitten kun mentiin hyppy radalle, niin valssi osuus meni hyvin, mutta kun tuli persjättö niin ite ryssin koko homman, ohjasin huonosti hypylle, koira kiihtyi kun se jouduttiin ottaa uudestaan, seuraavan hypyn se vaan juoksi eikä kiinnittänyt muhun mitään huomiota vaan otti ja lähti toiselle radalla huutamaan toisen ohjaajan ja koiran perään..... -.- Kyllähän se sieltä takaisin tuli, mutta ai että kun otti päähän. Koira näytti taas vaihteeksi kaikki idioottimaiset temput mitä se osaa.

Loppu aika hiottiinkin sitten keppejä ja A:n kontakteja. Ehkä ensi kerralla paremmin.
Vielä kyllä pisti kyrsimään kun tajusin että pohja oli hiekka ja ulkona satoi kaatamalla, niin sain sitten tuollaisen ihanan kuravelli koiran kotiin pestäväksi.

Onhan tässä jotain positiivistakin. Sain kaverini lancashire heeler Helmin  hoitoon n. viikon ajaksi, aivan ihana tapaus vaikka kissa ei välttämättä ole samaa mieltä kanssani. Se on jo parit kerrat yrittänyt sitä läpsiä, yrittää katsoa miten se reagoi siihen. Zorro ei niin tuosta pikku hauvasta välitä, ehkä parempi niin.

 

-Emmi ja Zorro