Tempranillo Dizzy Talk

Tämän päivän agility treenit olivat mitä mahtavimmat! Ei voinut muuta olla kuin tyytyväinen.

Kerrankin kerettiin tosi hyvissä ajoin, olin noin 25 vaille 6 paikanpäällä ja halliin (kasvihuoneeseen näin oikeasti) pääsi jo silloin sisälle. Noh, heitettiin kamat sisään ja mentiin koiran kanssa lämmittelemään. Kun oltiin kävelty jonkin aikaa niin kouluttajamme saapui paikalle ja me menimme sitten hiukan hänen jälkeensä halliin.
Kysyin että onko ok jos kokeilemme joitain esteitä ennen kuin muut tulevat ja kun treenit eivät olleet vielä virallisesti alkaneet niin saatiin kokeilla. Zorro kerkesi jo yhdessä välissä kiihtyä tässä, osittain siitä että ei ole päässyt purkamaan kauheesti enrgiaansa vähään aikaan.
Tehtiin ensin keinua, tosi hyvin jätkä on älynnyt hidastaa tarpeeksi aikasin ja pysähtymään kontakteille, Zorrolla on tullut jokin epämääräinen tapa kumartaa keinun puolessavälissä että se laskee alas :') Pää asia että se menee alas, eikö?
Sitten tehtiin kepit, ihanasti meni koko matkan, kyllästyin hokemaan kep kep kep ja kehuin vaan hyvä hyvä eikä tarvinnut kädelläkään avustaa ollenkaan.
Ja puomi. Millä meinasi viimeks räjähtää pää. Vietiin yhdessa nameja toisen päähän kontakteille ja koira jäi istumaan pari metriä puomin noususta. WIUH vain ja se oli jo toisessa päässä, huomasin nousun kohdalla että se oli vähän sillain "hyi mitä tää on" (matto päällysteinen) mutta vauhdilla meni. Otettiin sitten toistoja monta kertaa ja hirveesti kehuin ja hilluin siinä koiran ympärillä :'D Kouluttaja kehui mulle kuinka kiva ääni mulla on kun kehun koiraa ja kuinka jaksan innokkaasti sitä kehua :)

Sitten alkoi muutakin porukkaa valua sisään joten koirat jätettiin odottelemaan ja alettiin rakentamaan taas ratoja. Oli taas se perus, hyppy rata jossa harjoteltiin takaa kiertämistä ja välistä tuloa ja iso rata jolla harjoiteltiin ohjaajan valvovan silmän alla. Ohjaajan radalle menoa odotellessamme treenailtiin keppiä, keinua, rengasta ja A:ta yksittäisinä esteinä. Ei meillä renkaassa mitään ongelmaa ole, mutta otettiin sekin sitten siihen samaan syssyyn. Hirveen hyvin tuo on alkanut keppejä hakemaan, A:ssa pitää vaan hidastaa kontaktit ja keinussakin pitää muistaa hidastaa tarpeeksi.

 


(kys. rata^ vähän epäselvä :/)
Oltiin toisina suorittamassa rataa joka oli tosi kiva, eikä edes niin vaikea kuin luulin. Koirahan osasi joo, ittelläni viel tää ohjaaminen menee hiukkasen päin prinkkalaa. Mulla oli koko ajan pelko että toi tekee saman kuin viimeviikolla, eli lähtee toisten luo, mutta se oli täysin turhaa, koska eihän tuo mihinkää menny ^^ Melkeen täydellinen rata heti alkuun, ite vähän ryssin, sitten tehtiin se vielä pari kertaa uudestaan ja otettiin vaikeet kohdat pätkissä. Kouluttaja kehui kauheasti että kontaktit on tosi hyvät mun ja Z välillä ja myös puomin kontaktille tosi komeasti pysähtyy, kehui myös meidän harrastus taustaa. Tosi kivasti meni, sen hehkuttamista ei vain voi lopettaa :-)

Sitten poistuttiin hyppy radalle joka piti vetää ensin kolme hyppyä ja välistä vedot, sitten okseri ja okserin jälkeen kolmen hypyn takaa kierrot ja se olikin sitten siinä :) Mukavasti sekin meni, otettiin pätkissä ettei kiihtyisi ja pari kertaa kokonaan, loppu aika sitten hösättiin taas keinulla ja kepeillä.

Sitten viikon tekemisiin, tällä viikolla siis ei olla melkeen mitään päästy tekemään Helmen takia kun sitä en ole yksin viitsinyt kamalasti jättää koska se itkee kun jää yksin ja ulkona se vasta itkeekin jos mä eroan siitä. Joten ollaan tehty perus lenkkejä, tosi pitkiä tai vähän lyhyehkömpiä, hilluttu pitkin kyliä ja oltu puistoissa pariin otteeseen. Eilen päästiin myös Taivaskalliolle, tarkoituksenani kuvailla mutta ei siitä mitään tullut. Molemmat koirat putosivat sellaiseen isoon lampeen jossa voi myös uida (missä koordinaatio näilllä kahdella?). Sen jälkeen mentiin viellä citybelgien treeni kentälle hillumaan vähäksi aikaa. :)

Ja vielä parit huvittavat kommentit mitä ollaan saatu kun ollaan oltu kävelyllä näinä päivinä.

Ihan ekana, kun oltiin yksi ilta lenkillä niin meitä vastaan tuli sellainen vanhempi tosi mukava rouva joka jäi juttelemaan minun kanssani siihen joksikin aikaa ja silittelemään koiria. Sitten kun tuli eron aika niin nainen sanoi "On nuo mäyräkoirat ja colliet tosi mukavia koiria."
Sitten eilen aamulla kun oltiin kulkemassa tätä koti katua pitkin ja kääntymässä seuraavalle niin sieltä singahti sellainen pikku poika meidän eteen joka pysähtyi ja alkoi kiljumaan ja juoksi takaisin tielle mistä oli tullut. Noh jatkettiin sinne suuntaan kävelemistä ja kun mentiin tielli niin siellä se poika seisoi äitinsä takana, osoitti meitä ja sanoi "äiti katso, hullu tyttö, se vie sutta ja kissaa samaan aikaan ulos"
Ja vielä tänään kun olimme lämmittely/pissa lenkillä ennen agiin lähtöä niin meidän edestä ajoi pyörällä mies joka sanoi 
Mies  "Onkos tuo belgialainen"
Minä "Onhan se"
Mies "Anna se mulle"
Minä "O....ô en anna"
Mies "Mikset, kato nyt se tahtoo tulla mun luokse"
Minä "ei se nyt taho :')"
Mies " Ei Sitten"
Sitten se ajoi pois :D On se Zurru varmaan kiva koira kun tuntemattomat valmiita ottamaan sen itselleen.

Ei meille sitten loppujenlopuksi oikeastaan mitään ihmeellisempia kuulukaan.
Ensi kuuksi olen varannut 2 möllitoko paikat ja sitten katselen niiden jälkeen miten sujuu ja voisin alkaa niitä virallisia katsomaan....

Emmi ja Zorro