Tempranillo Dizzy Talk

Huoh, onpas harvinaisen pitkä viikonloppu.

Tänään lähdettiin ajelemaan 9:15 (joka oli muuten äitin täysin typerä idea) aamulla Launeelle Pulit ry:n järjestämään mätsäriin ja möllitokoon.
Siellä sitten saatiinkin odotella 2 tuntia ennenkuin koko touhu edes alkoi, oli muuten harvinaisen tylsä aika, vaikka käytiinkin kaupoissa.

Oltiin Zorron kanssa ensimmäisiä möllitokossa ja mätsärissä num. 22.  Laittelen tähän pisteet nytten mistäkin lajista ja omat kommentit perään

Luoksepäästävyys: 10  x1
-Hienosti istui paikallaan ja nuoli vähän tuomarin kättä
Paikalla makaaminen: 10  x3
-Tosi tyytyväinen olen, hirveän suuri häiriö oli koska oltiin parkkipaikalla jonka ohi meni koko ajan pyöriä, lapsia, autoja, muita koiria yms. Ja ei herraa pätkääkään kiinnostanu ne, nätisti oli ja tuoksutteli ilmaa, ei vetänyt lonkalle mutta pää painui asfaltiin sitten loppumetreillä :)
Seuraaminen kytkettynä: 6
  x2
-koiraa ei jaksanut tippaakaan kiinnostaa koko touhu koska en kerennyt saada sille virettä päälle vaan suoraan paikalla makaamisesta jouduttiin kehään suorittamaan, nuuskuttelu oli selkeästi paljon mielenkiintosempaa kuin minä. Lisäksi loppuvaiheessa seuraamista eräs nainen tuli kehänauhan luokse ja pamautti jonkin ruoka pöntön maahan ja herra sai kirjaimellisesta slaagin. Noh, aina ei voi sujua
Seuraaminen taluttimettä: 8 x4
-Tässä kerkesin jo hieman virettä saamaan ylle mutta silti samanlaista laahausta oli seuruu, tuomarikin sekosi käskyissään ja pisti meidät kävelemään seinää päin yms. ^^'
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10 x2
-Seuraaminen oli tässä osiossa jopa jo tyydyttävää, ekalla käskyllä  meni, oikeen lässähti lujaa maahan ja pysyi siinä nätisti vaikka itse pelkäsin että se olisi karannut yhen pinserin luokse joka puhisi siinä kehän laidalla.
Luoksetulo: 10 x3
-Nätisti jäi, nätisti tuli, hiukkasen hitaasti verrattuna sen normaaliin vauhtiin mutta kivasti silti.
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10 x2
-Hyvin seurasi (kerrankin) ja jäi seisomaan kuin tatti.
Estehyppy: 10 x2
-Tämä oli upea :) Ei olla ennen noin korkeaa hyppyä edes otettu mutta tuo meni yli ku ois menny miljoona kertaa aikasemminkin, ja jäi nätisti käskystä.
Kokonaisvaikutus: 9
-Jesh :)

Pistemäärä yhteensä: 183 eli ALO 1 sieltä tuli, ois kyl paremminki voinu mennä mutta eipä tuo mitää, ens kerralla sitten...  Eli huomenna :'D
Sijoitus oli 3/6 eli ei hyvä muttei huonokaan :D Ihan kivoja palkintoja saatiin, sellasia puru tikkuja, avaimenperää, lelua yms. :)

Tuomarina toimi Mira Heinonen, oikein mukava tuomari oli kyllä :)

 

Ja mätsäri puolella sitten saatiin oikein joku ihme rasti ruutun -menetelmän arvostelu:

Luonne ja käsiteltävyys: EH
-Hirmu hyvin käyttäyty, tosin ois tietty voinu paremminkin :) Mutta Surru on Surru joten Surruksi meni erinomaisesti :D
Liikkeet: ERI
-Turhautu välillä ja aloitti sitä sen näykkimistä mutta sen sain nopeasti onneksi lopetettua, muuten meni tosi nätisti
Kunto: ERI
-Tähän täytyy todeta että sitä on kai sitten liikutettu tarpeeksi kun kunto kesti kehän ympäri juoksemisen :'D
Yhteistyö: ERI
-No jaa... :D

Punainen nauha saatiin mutta ryhmäkehä jäi sitten siihen kun ensin toi pölkkypää yritti jahdata ampiaista ja sitten heti perään eräs irlanninsusikoira ryssi ton persuksiin kiinni niin en voi sanoa että Zorro ois kovin paljon tykänny.
Onneksi haettiin sitä kehäkäyttäytymistä enimmäkseen :)

Huomenna sitten uusi postaus, sienimetsän (katsokaas kun tämähän on suuri sieni koira :')) ja möllitokon parista.

 

-Emmi ja Zorro