Tempranillo Dizzy Talk ja Emmi

Hahaa, päästiinpäs korkkaamaan tämä Blogi!

Pakkohan se oli tänne kirjottaa kun niin nätisti _käskettiin_ kirjoittamaan ;)
Perjantaina meillä tosiaan oli möllitokot joista kertyi 189,5 pistettä ja lähiaikoina aletaan kiertelemään muissakin, ehkä me tän vuoden puolella keretään sinne virallisiinkin, käsityksen sain että meidät sinne pakotetaan, sopii vaa yrittää :D

Agility puolella on ollut hiljaista paitsi nyt tänään kun oli tokavipat treenit, ensi keskiviikkona sitten treeniryhmän väliset kisat (joista kirjoittelen sitten). Tosi nätisti koira on mennyt ja jaksaa keskittyä ja on vähentänyt sitä sen komentamis yritystä kentällä, tänäänki täysin virheettömät radat tuli tehtyä.

Tokoiltu ollaan nyt muuten vaan, viime viikonloppu oli sellainen tehotreeni, jälkeä, tokoa, agia, viestiä ja jtn. epämääräista koira tanssia. Koiratanssi olisi muuten hauska harrastus alottaa, sen verran herra jo osaa kaikkia turhia temppuja.
Jäljen kanssa olen erityisen iloinen miten hyvin tuo siihen jaksaa rauhoittua ja keskittyy koko ajan, vielä on paaaaljon opeteltavaa mutta näihin alkeisiin olen todella tyytyväinen.

Ja noutokapulankin piteleminen sujuu jo paljon paremmin (kiitos siitä Seljalle) täytyy vielä jatkaa harjoituksia :)

Kirjoittelenkin sitten lisää kun jotain mielenkiintoista tulee tehtyä, möllitokot tässä tosiaan tulee vknlopun aikana käytyä ja ensi viikonloppuna saattaa tulla postausta speedracen parista.

Emmi ja Zorro

 Zorro heinäpellossa