Tempranillo Dizzy Talk

Tänään saimme kuulla että pelätty pitkä mökki reissu peruuntuu ja saamme jäädä kotiin. Mitäs me märkään Helsinkiin oltaisiin jääty homehtumaan, otettiin kamat ja lähettin reippailemaan Pasilan asemalle jolta me päästiinkin sitten junalla Järvenpäähän, ahdistelemaan Seljaa ja Rinsessaa.
Järvenpäässä päästiin Seljan äidin kyydillä agility radalle ja kun me viime treenit vedettiin kontaktien kohdalta niin penkin alle kuin mahdollista niin päätettiin yhdessä että otetaan kontaktit tämän päivän aiheeksi.
Elikä kontakti rataa lähettiin rakentamaan, kauheasti ei meillä habaa ollut (siis minulla jos ollaan rehellisiä) siirrellä esteitä joten ei mitään super pitkiä jaksettu tehdä.

Ensimmäisellä radalla oli kaikki kontakti esteet, jokainen este otettiin yksi kerrallaan ensin läpi ja sitten vedettiin koko rata.


Hitto kun nää radat tulee tähän näin suttusina.....

Ihan mukavasti meni tuo rata, pariin kertaan onnistuttiin ryssimään keinu ja tuo lens sieltä kesken pois.... Go Emmi ja Zorro... Muuten meni siis hyvin, tuo on päässyt vähän unohtamaan mitä "Eteen" -käsky tarkoittaa... Ehkä se siitä, tosi kivasti sain nami alustan avulla pysähtymään A:n alastulolle, normaalisti kun se menee sen niin vauhdilla että persus lentää yli laidan.


 

Toinen rata olikin sitten valssi harjoitusta varten, onnistuttiin me sekin tyrimään täydellisesti, mikäs siinä kun ohjaaja on liian hidas koiralle. Eli koira pamahti mun ohi täydellisesti, nooh, ehkä joskus me opitaan. Muuten oli tosi kiva tehdä rataa, tosin ei luulisi yhden valssin olevan niin kamalan vaikea.

Eli ihan tyytyväinen loppujen lopuksi olen, kertaakaan ei tehnyt mieli hirttää tuota otusta vaikka se lähti pari kertaa käsistä häröömään Rinsun luokse ja päätti alkaa komentaa yhdessa vaiheessa. Ihan tyydyttävästi sitten meni, agin jälkeen meillä oli vielä pienet kuvaus sessiot, joidenka jälkeen lähdettiin kohti Nummenkylää.
Tarkoituksena oli vielä mennö tekemään jäljet koirille (eli siis neliö Zurrulle) ja muuta pientä, mutta eihän me laiskiaiset enään sitten jaksettu, vaan oltiin sisällä enimmäkseen ja katseltiin kun Rinsu parka joutui tekemään temppuja ja siinä samalla tehtiin syljellä solmitut sopimukset ensi vuoden harrastus puolelta Zorron kanssa. (Joo ehkä parempi jos ette kysy :D)

Ihanaksi yllätykseksemme Selja oli ostanut meille Canicrossia ja hiihtoa varten vetovyön ja joustohihnan (joita ei siis olla itse saatu aikaiseksi hankkia) ja päästiin heti kokeilemaan niitä, johan alkoi koirankin veto into kasvaa siinä juostessa korttelin lenkin (ei meidän kunto pitempää kestänyt). Toivon mukaan sitten päästään talvella hiihtämään kun nämä juoksu säät ovat ohi. Päästiin myös kokeilemaan itsetehtyä toko hyppyä, voisi sanoa että päin männikköä suoraan sanoen meni, mutta eipä tuo kokeilu mitään suurempaa tuskaa tuottanut.

-Emmi ja Zurru